Gyakran Ismételt Kérdések

Hol rendezik meg a konferenciát?


Expo Center Pécs - 7632 Pécs, Megyeri út 72.
Hogyan jutok el a konferencia helyszínére?


Autóval az M6-os autópálya felöl a Pécs Centrum kihajtónál kell elkanyarodni. A pécsi vasútállomásról a 130-as jelzésű busz áll meg a környéken, mivel azonban ez a járat nem túl sűrűn közlekedik, így javasoljuk, hogy a vasútállomásról a Mecsek Áruházig érdemes elmenni a 4-es busszal és ott átszállni az 1-es számú búszra, mely megáll az Expo Centernél.
Tudok-e autóval parkolni az Expo Center közelében?


Igen. Az Expo Centerrel szemben található egy nagy szabadtéri ingyenes parkoló terület.
Milyen nyelven hallgatható meg a konferencia?


A konferencia nyelve magyar és angol. A külföldi előadók angolul beszélnek majd, melyet a színpadról fordítunk magyarra. Az idegen nyelvű résztvevőknek minden tolmácsolva lesz angol nyelvre. Ehhez tolmácskészüléket biztosítunk, melyre regisztrálni kell az angol felületen, és további 5€-ba kerül.
Biztosítanak-e szállást is a konferenciához?


A regisztrációs díjban nincs benne a szállás, erről mindenki maga gondoskodik. Ezen az oldalon feltüntettünk néhány lehetőséget. Továbbá segíthetnek a szálláskereső oldalak: pl. trivago.hu, szallas.hu.
Tömegszállás lesz-e?


Igen. További infók a regisztrációs lapon!
​Milyen étkezési lehetőségek vannak a konferencia alatt?


A konferencia helyszínén folyamatosan üzemel majd meleg ételt/italt is kínáló szolgáltatás már 7:00-tól reggelivel majd ebéddel és vacsorával 18:30-ig, így adva lesz a komplett étkezés lehetősége.
Van-e napijegy?


Igen, de csak a helyszínen lehet majd vásárolni a konferencia ideje alatt. Pontos összegek a regisztrációs felületen láthatók. Az Imádság Háza Konferencián leginkább a 3 napos részvételt ajánljuk, mert ez egy lelkigyakorlathoz hasonló rendezvény, ahol az egyes napok programja egymásra épül.(Napijegyre nem lehet előzetesen regisztrálni.)
​Hozhatok-e gyereket a konferenciára? Kell-e őt regisztrálnom? Van számára kedvezmény?


Igen, lehet hozni gyereket is a konferenciára. A konferencia ideje alatt lesz gyerekvigyázási lehetőség az egyik szekcióteremben. Regisztrálni mindenkit kell. Betöltött 14 év alatt ingyenes a részvétel, de kérjük, őket is regisztráld, a regisztrációs oldalon van számukra is megfelelő opció. Csecsemőket is jó, ha regisztráltok, mert biztonságtechnikailag jó tudni, hányan leszünk a csarnokban.
Baba-mama szoba lesz-e?


Külön szobát nem tudunk biztosítani, de egy kis elkülönített helyet igen. Szeretnénk úgy berendezni, hogy pelenkázó asztal, szoptató szék és kis játéksarok is legyen.
Szeretném többek nevében is átutalni a részvételi díjat. Mi a teendőm?


Igen, lehetséges, de fontos tudnod a következőket: Regisztrálni mindenkinek egyénileg kell az alábbi oldalon. A regisztráció visszaigazolásakor mindenki kap levélben visszajelzést a befizetés módjáról. Ezután az átutalásnál a közleményben mindenképp írd oda mindazoknak a nevét, akiket befizetsz a konferenciára. Amennyiben egy közös számlát kértek, akkor regisztrációkor mindenki ezt a közös számlázási adatot adja majd meg.
​Átutaltam a regisztrációs díjat. Kapok-e visszajelzést, hogy a pénz megérkezett és érvényes a jelentkezésem?


Amint megtörténik a jóváírás a Pécsi Imádság Háza Alapítvány bankszámlaszámán, legkésőbb 1 héten belül kapsz visszajelzést a befizetésről, ill. hogy ezzel véglegessé vált a jelentkezésed.
Jelentkeztem a konferenciára, a regisztrációs díjat befizettem, de mégsem tudok elmenni a rendezvényre. Átadhatom-e a belépési jogomat az ismerősömnek?


Erre van lehetőség, kérjük, hogy az ismerős hozza magával a befizetett összeget bizonyító visszaigazoló emailt kinyomtatva.
Jelentkezésemet elküldtem, de nem fizettem be a regisztrációs díjat, mert mégsem tudok elmenni.


Ha nem fizetettél, regisztrációd semmilyen kötelezettséggel nem jár, de ha értesítesz minket, megköszönjük, mert tudni fogjuk, hogy van még szabad hely.
Van-e arra lehetőség, hogy 50%-os vasúti kedvezményt vegyek igénybe az utazáshoz - helyszíni lebélyegzéssel?


Sajnos erre nincs lehetőség.
E-mailben lehet-e jelentkezni?


Nem. Jelentkezni csak a regisztrációs űrlap elküldésével lehet.
A befizetésről kiállított számlát hogyan kapom meg?


Az összeg megérkezése után papír alapú számlát fogunk küldeni számodra a megadott címre a jóváírást követő 10 napon belül.
Szeretném átutalni a részvételi díjat, de nem találom a számlaszámot.


A regisztrációt követően fogunk küldeni számodra egy tájékoztató e-mail arról, hogy melyik banszámlaszámra tudod átutalni a regisztrációs díjat. Amennyiben nem találod a levelet, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.
Helyszíni regisztráció mindhárom napon lesz? Aki csak a második nap tud menni, az is regisztrálhat a helyszínen? Regisztráció egész nap lesz? Mit tegyek, ha nem tudok odaérni a reggeli regisztráció idejére?


Regisztráció a konferencia ideje alatt folyamatos lesz.
Mi lesz a konferencia programja?


A konferencia programterve hamarosan elérhető lesz. A program jellegzetessége, hogy az előadások szüneteiben is folyamatos lesz a dicsőítő szolgálat a színpadon. A helyszíni program esti végeztével lehetőség lesz átmenni a Pécsi Imádság Házába (napközben is), ahol virrasztással fogjuk összekötni a másnapi programot. A főteremmel párhuzamosan is lesznek előadások a csendes dicsőítő blokkok ideje alatt a Vigan teremben.
Meddig tart esténként a napi program?


21:30-kor (max 22:00) tervezzük az első és a második napi program befejezését, a harmadik nap - május 12-én - pedig 18:00 órakor fejeződik be.
Március 25-én utaltam el a kedvezményes regisztrációs díjat. Ugye még elfogadják?


Ha aznap elutaltad, akkor igen, érvényes lesz még a kedvezményes regisztrációd.